Stiri

11 Nov, 2010

Concert Roxette @ Bucuresti, 2011

Posted by: admin In: Muzica

30 Mai 2011
Zone Arena, Bucuresti

Cei doi membri ai trupei Roxette au reluat colaborarea dupa 8 ani de pauza si planuiesc un nou album pentru anul care urmeaza. Concertul Roxette din Bucuresti face parte din cel de-al 10-lea turneu mondial pe care il organizeaza.

Membrii grupului sunt Marie Fredriksson și Per Gessle. Un fapt inedid este ca in ziua concertului coincide cu ziua Mariei Fredriksson.

Roxette are o cariera muzicala de aproape 25 de ani cu peste 75 de milioane de albume vandute in lume si peste 30 de hituri care sunt ascultate si astazi cu aceeasi placere. Roxette a fost printre cele mai de succes trupe din lume, de la sfârșitul anilor 1980 la începutul anilor 1990.


Roxette

Biletele vor fi puse in vanzare pe data de 16 noiembrie, pe myticket.ro, urmand a fi ulterior disponibile si in reteaua magazinelor Diverta, in magazinul Muzica si in libraria Mihai Eminescu.

Mai jos aveti 2 dintre melodiile lor de succes: I must have been love ( melodie de pe coloana sonora a filmului Pretty Woman cu Richard Gere si Julia Roberts din 1990) si The Look.

I must have been love

The Look

It Must Have Been Love este printre cele mai mari hituri ale trupei, și apărut pe albumul Tourism: Songs from Studios, Stages, Hotelrooms & Other Strange Places într-o versiune în care spectatorii cântau împreună cu trupa. It Must Have Been Love împreună The Look sunt probabil cele mai reprezentative cântece pentru trupă.

No Responses to "Concert Roxette @ Bucuresti, 2011"

Comment Form

About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from.