Stiri

09 Nov, 2010

Music Channel, prima televiziune muzicala din Romania care transmite LIVE concerte

Posted by: admin In: Muzica

Noutatile se tin lant la Music Channel! Weekendul acesta, ai parte de inca o premiera! Music Channel devine prima televiziune muzicala din Romania care transmite LIVE concertele artistilor autohtoni, care au loc in tara.

Weekendul acesta s-a dat startul unei lungi serii de concerte transmise LIVE, care au loc in tara! Sambata aceasta, de la 23.00, Music Channel a transmis in direct, timp de o ora, din Oradea, de la Club Bali, concertul Andreei Banica. VJ Sanziana a fost si ea prezenta la Oradea, alaturi de echipa de filmare Music Channel, si a lua pulsul atmosferei.

“Sunt foarte incantata de initiativa Music Channel. Noi artistii, avem nevoie de sustinerea televiziunilor muzicale, iar Music Channel a fost mereu alaturi de noi. De la 1 Chart, topul de muzica romaneasca, la Romanian Music Awards, iar acum la transmisia LIVE a concertelor, Music Channel sustine activ artistii romani”, a marturisit Andreea Banica.

Seria de concerte transmise LIVE de Music Channel isi propune sa abordeze toate stilurile muzicale, de la pop, la rock sau hip-hop. Incepand din acest weekend, Music Channel va fi prezent in toate cluburile din tara in care au loc concerte, pentru a transmite integral concertele artistilor.

No Responses to "Music Channel, prima televiziune muzicala din Romania care transmite LIVE concerte"

Comment Form

About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from.